SPA keyfi ile kendinizi şımartın

Türkiye hızla değişiyor. Tabi tüketim alışkanlıkları ve keyif verici alışkanlıklar da...

Son zamanlarda öyle mekanlar açıldı ki: Thai, Shiatsu, Thalasso, Terapi, Aroma Terapisi, Reflexoloji ve İsveç Masajı gibi alışılageldik masajların yanı sıra müşterilerin özel ilgi ve isteklerine yönelik hizmetler verilmeye ve özel uygulamalar yapılmaya başlandı.


Detoks kampları, gelin adayları için özel hamam sefaları evlenecek çiftler için havyarlı uygulamalar bunların birkaçı..

Altın Rüyası : The Ritz Carlton Hotel'deki Laveda SPA 'Havyar Bakımı' ile cilt üzerinde yenileyici, koruyucu ve sakinleştirici havyar bakımını zengin bitki çeşitleri ile uyguluyor.

Detoksla arınma zamanı: Richmond Nua, Sapanca Gölü kenarındaki dinlendirici ve huzur veren yeşillikler içindeki ortamında, yabancı uzmanları ile 5. Geleneksel Nua Detoks kampı düzenliyor..

Yaşamın yoğun koşuşturmacası içinde kısa bir mola verip soluklanmak isteyenler için, Sıcak taş terapisi, Coconat Peeling, Sporcu masajı, Aromaterapi masajı, Balneoterapi, sauna, O2 cilt bakımı yaptırıp toksinlerden arınmak isteyenlere 5 Yıldızlı birkaç tavsiye...
SwissOtel Darphin Güzellik Merkezi, The Ritz Carlton Laveda SPA, Beykoz Village Park Contry Resort Matsu SPA, Güral Sapanca Wellness Park, Corner Health and Fitness, Hera Spa, Ebil, Dreamsland SPA, Maya Spor Center, Hillside Sanda SPA, Coliseum, Les ottomans, Renewa Club ve Richmond Nua...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Büyük İskender'in Son Üç Arzusu

Kaplumbağa İle Tavşan'ın Hikayesi!

Patron, Yönetici ve Lider Arasındaki Fark..